Whatsapp ile görüş
Ön Sipariş 240601 GÖKNAR SİYAH ÇOKLU KABLO
*Lazer sonrası ışıklı logo *uygulama alanı *Lighting + Type-C *Usb + Micro Usb *DC 2.0 A *Ebat: 1,2 mt *Baskı Lazer
Gelişen teknolojiyle birlikte, akıllı telefonlar, tabletler ve diğer elektronik cihazlar hayatımızda çok önemli bir yer edinmiştir. Bu cihazlar günlük aktivitelerimizde bizlere yardımcı olmanın yanı sıra, iletişim kurmamızı sağlamak, bilgi edinmemize yardımcı olmak ve eğlence kaynağı olarak da kullanılmaktadır. Bu cihazları etkin bir şekilde kullanırken, şarj olmaları ve veri aktarımı için ihtiyaç duyduğumuz çoklu kablolar da büyük bir önem taşımaktadır.

Size bu yazımızda, Altıncıoğlu Matbaa ve Promosyon Hizmetleri tarafından üretilen 240601 GÖKNAR SİYAH ÇOKLU KABLO ürününden bahsetmek istiyoruz. Yönlendirici bir ışık özelliği olan, lazer sonrası ışıklı logo tasarımıyla bu ürün, kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılayacak özelliklere sahiptir.

Bu çoklu kablo, birçok farklı cihazın şarj edilebilmesi için tasarlanmıştır. İşte bu ürünün bazı özellikleri:

1. Lazer sonrası ışıklı logo: Bu ürünün en dikkat çekici özelliklerinden biri, üzerinde bulunan lazer sonrası ışıklı logo tasarımıdır. Bu özellik, kablo bağlandığında devreye giren renkli ışıklar sayesinde kullanıcılara görsel olarak keyifli bir deneyim sunmaktadır. Şarj ettiğiniz cihazın yanında, hoş bir estetik hissiyat da yaşayabileceksiniz.

2. Uygulama alanı: Bu çoklu kabloyu sadece şarj etme amacıyla değil, aynı zamanda cihazınızla veri aktarımı yapmak için de kullanabilirsiniz. Bu sayede, müzik, video, fotoğraf ve diğer dosyaları hızlı bir şekilde aktarabilirsiniz. Evde, ofiste veya seyahatlerde bu çoklu kabloyla ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

3. Lighting + Type-C + Usb + Micro Usb: 240601 GÖKNAR SİYAH ÇOKLU KABLO, farklı cihazlara uyum sağlamak için her biri farklı bağlantı noktalarını desteklemektedir. Hem iPhone kullanıcılarına hem de Android kullanıcılarına hitap eden bu kablo, tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için üstün bir performansa sahiptir. Artık herkesin cihazları için ayrı ayrı kablo aramasına gerek yok!

4. DC 2.0 A: Kullandığınız cihazların hızlı bir şekilde şarj olmasını mı istiyorsunuz? İşte bu çoklu kablo, DC 2.0 A özelliği sayesinde cihazınızı hızlı bir şekilde şarj eder. Daha az zaman harcayarak, daha hızlı bir şekilde şarj olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

5. Ebat: 1,2 mt: Bu çoklu kablo 1,2 metre uzunluğunda olduğu için, daha fazla hareket özgürlüğü sağlar. Bu sayede, cihazınızı şarj ederken, onu kullanma esnasında da rahatlıkla hareket edebilirsiniz.

240601 GÖKNAR SİYAH ÇOKLU KABLO, Altıncıoğlu Matbaa ve Promosyon Hizmetleri tarafından üretilen, sahip olduğu özelliklerle göz dolduran bir üründür. Bu ürünü kullanarak, elektronik cihazlarınızı etkin bir şekilde şarj edebilir ve veri aktarımı yapabilirsiniz. Hem iş hem de eğlence hayatınızda ihtiyaç duyacağınız tüm fonksiyonları bir arada sunan bu ürün, herkesin hayatını kolaylaştıracaktır.

Eğer siz de kullanışlı, işlevsel ve estetik bir çoklu kablo arıyorsanız, 240601 GÖKNAR SİYAH ÇOKLU KABLO tam size göre! Altıncıoğlu Matbaa ve Promosyon Hizmetleri'nden hemen bu ürünü satın alarak, modern hayatınızın vazgeçilmez yardımcılarından birine sahip olabilirsiniz. Teknolojik ihtiyaçlarınıza cevap verecek bu ürünle şarj ve veri aktarımı işlemlerinizı en iyi şekilde gerçekleştirmenin tadını çıkarın!

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

240601 GÖKNAR SİYAH ÇOKLU KABLO

  • Ãœrün Kodu: 240601
  • Stok Durumu: Ön SipariÅŸ

Etiketler: 240601 GÖKNAR SİYAH ÇOKLU KABLO, lazer sonrası ışıklı logo, uygulama alanı, Lighting + Type-C, Usb + Micro Usb, DC 2.0 A, ebat: 1, 2 mt, baskı lazer, çoklu kablo, şarj kablosu, veri aktarımı.