Whatsapp ile görüş
Ön Sipariş 489916 KARDELEN TURUNCU POLİGABARDİN KUMAŞ ŞAPKA
*Yerli Üretim Poli Gabardin Kumaş *Arkası Plastik Çıtçıtlı *Köpük Siperli *Baskı Transfer - Şeker - Nakış
Altıncıoğlu Baskı Evi ve Promosyon Hizmetleri tarafından üretilen 489916 KARDELEN TURUNCU POLİGABARDİN KUMAŞ ŞAPKA, yerli üretiminin verdiği güven ile birçok avantaj sunmaktadır. Bu ürün, şirketlere kullanmaları için teşvik edici bir özelliklere sahiptir.

Bu şapka, özel poli gabardin kumaş kullanılarak üretilmiştir. Yerli üretim olması, ürünün kalitesini garanti etmekte ve sektöre olan bağlılığı göstermektedir. Bu sayede şirketler, Türk ekonomisine destek olma fırsatı elde ederken aynı zamanda yüksek kaliteli bir ürün kullanma avantajına da sahip olur.

Şapkanın arkasında plastik çıtçıt bulunmaktadır. Bu sayede kullanımı kolaydır ve kişiye özel bir şekilde ayarlanabilir. Plastik malzemenin dayanıklılığı, şapkanın uzun süre kullanılmasını sağlar ve böylece şirketlerin markalarının uzun süre boyunca görünürlüğünü korumasına yardımcı olur.

Köpük siperli tasarım, kullanıcılara güneşin zararlı etkilerinden korunma imkanı sunar. Özellikle dış mekan etkinliklerinde, şirket çalışanları ve müşterileri güneşin zararlı UV ışınlarından etkilenmeden keyifli bir şekilde vakit geçirebilirler. Bu da şirketlerin müşteri memnuniyetini artırırken çalışanlarının da konforlu bir şekilde çalışmasına olanak sağlar.

Ürünün yüzeyindeki baskı transfer, şeker veya nakış ile özelleştirilebilir. Bu, şirketlerin kendi logo veya isimlerini şapkaya eklemelerine olanak tanır. Böylece, şirketin markası her yerde taşınabilir hale gelir ve geniş bir kitleye ulaşabilir. Bu özellikle bir pazarlama stratejisi olarak kullanıldığında şirketlerin isimlerini ve ürünlerini daha geniş bir kitleye duyurma fırsatı sunmaktadır.

489916 KARDELEN TURUNCU POLİGABARDİN KUMAŞ ŞAPKA, şirketler için birçok avantaj sunan üstün bir üründür. Yerli üretimi sayesinde yüksek kaliteli ve güvenilir bir ürün elde edilirken, plastik çıtçıt ve köpük siperli tasarımı kullanıcılara konfor ve koruma sağlamaktadır. Baskı transfer ile özelleştirilebilme özelliği sayesinde ise şirketler, markalarını daha geniş bir kitleye duyurma şansına sahiptir.

Şirketinizin 489916 KARDELEN TURUNCU POLİGABARDİN KUMAŞ ŞAPKA'yı kullanması, profesyonel bir görüntü ve markanızın kolayca tanınabilmesi için büyük bir fırsat sunmaktadır. Sektördeki rekabette öne çıkmak ve müşterilerinizin gözünde kalıcı izler bırakmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Altıncıoğlu Baskı Evi ve Promosyon Hizmetleri'nin bu üstün ürünü, şirketinizi yükseltmek için mükemmel bir seçenektir.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

489916 KARDELEN TURUNCU POLÄ°GABARDÄ°N KUMAÅž ÅžAPKA

  • Ãœrün Kodu: 489916
  • Stok Durumu: Ön SipariÅŸ