Whatsapp ile görüş
Ön Sipariş 5006134 ATHENA305 METAL ÇERÇEVE DUVAR  SAATİ (360 MM)
*Ebatlar: Ø 360 mm *Kadran: Ø 345 mm*Akar Saniyeli Mekanizma • Metal Çerçeve ve Kadran • Plastik Kasa • 5 Yıl Garanti • Naylon İç Ambalaj • Bombe Mineral Cam • Mikro Kutu
ALTINCI OÄžLU MATBAA VE PROMOSYON HÄ°ZMETLERÄ°
Yaratıcılık ve Kaliteyi Buluşturan Athena305 Metal Çerçeve Duvar Saati!

Dekorasyon denince aklınıza ne geliyor? Evinizin veya ofisinizin duvarlarını süsleyen estetik detaylar mı? O zaman sizin için harika bir önerimiz var! Altıncıoğlu Matbaa ve Promosyon Hizmetleri'nin ürettiği 5006134 Athena305 Metal Çerçeve Duvar Saati ile mekanlarınızı göz alıcı bir şekilde donatabilirsiniz.

Bu eşsiz duvar saati, 360 mm çapında ve geniş bir kadranı (345 mm) ile sizlere kullanışlılık sağlamaktadır. Athena305, güzel bir dekorasyon öğesi olarak her mekanın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Athena305 ile zamanı takip etmek artık daha da keyifli hale geliyor. Akar saniyeli mekanizma sayesinde saat, her saniye pürüzsüz bir şekilde ilerler. Metal çerçeve ve kadranı ile Athena305, dayanıklılığı ve şıklığı bir arada sunarak envanterinize mükemmel bir ek yapacaktır.

Üretim aşamasında kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Altıncıoğlu Matbaa ve Promosyon Hizmetleri, plastik kasası sayesinde uzun ömürlü kullanım garantisi sunmaktadır. Üstelik sağlamlığı daha da artırmak için bombeli mineral cam ile donatılmıştır. Bu sayede günlük kullanımlarda oluşabilecek çiziklere karşı ekstra koruma sağlamaktadır.

Athena305 Metal Çerçeve Duvar Saati, 5 yıl garanti desteği ile sizlere gönül rahatlığı sunar. Bu süre zarfında oluşabilecek herhangi bir sorunda, Altıncıoğlu Matbaa ve Promosyon Hizmetleri'nin alanında uzman ekibi sizlere destek olacaktır.

Ürün, geleceğe sağlam bir şekilde ulaşması için naylon iç ambalaj ile özenle paketlenmiştir. Bu şekilde ürünün herhangi bir hasar ve çizikten korunması sağlanırken, siz de güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Athena305 Metal Çerçeve Duvar Saati, zamanı takip etmekten öteye geçerek bir yaşam tarzının bir parçası haline gelir. İster evinizde ister ofisinizde kullanın, bu şık saat her mekana zarif bir hava katar.

Üstelik, Athena305'i hediye olarak düşünebilirsiniz. Sevdiklerinize bu şık ve kullanışlı duvar saatiyle farklı bir deneyim hediye etmek isterseniz, Altıncıoğlu Matbaa ve Promosyon Hizmetleri sizlere en iyi seçenekleri sunar.

Athena305 Metal Çerçeve Duvar Saati ile mekanlarınıza şıklık ve işlevsellik katın. Altıncıoğlu Matbaa ve Promosyon Hizmetleri'nin kalitesi ve profesyonelliğiyle üretilen bu ürün, herkesin beğenisini kazanacak kadar özel ve kullanışlıdır.

Unutmayın, Athena305 Metal Çerçeve Duvar Saati ile zamanı stil sahibi bir şekilde takip etmek artık çok kolay! Siz de gelin, bu şık ve modern ürünle evlerinizin veya ofislerinizin atmosferine bir dokunuş yapın.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

5006134 ATHENA305 METAL ÇERÇEVE DUVAR SAATİ (360 MM)

  • Ãœrün Kodu: 5006134
  • Stok Durumu: Ön SipariÅŸ

Etiketler: ATHENA305 Metal Çerçeve Duvar Saati, Türkçe, metal çerçeve duvar saati, çerçeve duvar saati, duvar saati, 360 mm çapında duvar saati, metal çerçeve, kadran saati, akar saniyeli mekanizma, plastik kasa, 5 yıl garanti, naylon iç ambalaj, bombe mineral cam, mikro kutu, Altıncıoğlu Matbaa, Promosyon Hizmetleri, dekorasyon, ev dekorasyonu, ofis dekorasyonu, estetik detaylar, kullanışlı duvar saati, zaman takip etmek, şık duvar saati, hediye önerisi