Whatsapp ile görüş
Ön Sipariş 232002 SAKLIKENT BEYAZ 10000 MAH POWERBANK
*Teknik Özellikler *Dijital Ekran *Hızlı Şarj (5V-2.1A) *2 x USB + Type C *Micro Kablo *Plastik Kasa *Baskı Lazer
Altıncıoğlu Matbaa ve Promosyon Hizmetleri tarafından üretilen 232002 SAKLIKENT BEYAZ 10000 MAH POWERBANK, kullanıcılar için mükemmel bir seçenek sunuyor. Bu promosyon ürünü, günlük hayatınızı kolaylaştırmak ve her an şarj imkanı sunmak için tasarlandı. Üstün teknik özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çeken bu ürün, büyük bir enerji kapasitesiyle size güçlü bir performans sunuyor.

Bu 10000 mAh powerbank, ihtiyaç duyduğunuz anlarda size enerji sağlayabilme özelliği ile öne çıkıyor. Dijital ekranı sayesinde, ne kadar gücünüz kaldığını anında takip edebilirsiniz. Böylelikle powerbank'inizi şarj etme ihtiyacı duymadan, telefonunuzu ya da diğer elektronik cihazlarınızı rahatlıkla şarj edebilirsiniz.

Hızlı şarj özelliği sayesinde, zamanınızın değerini bilenler için ideal bir üründür. 5V-2.1A çıkış gücü sayesinde, cihazlarınızı hızlıca şarj edebilirsiniz. Bu sayede önemli toplantılarınızda, seyahatlerinizde ya da açık hava etkinliklerinde enerji sorunlarından uzak kalabilirsiniz.

232002 SAKLIKENT BEYAZ 10000 MAH POWERBANK'in 2 adet USB ve Type C girişi bulunmaktadır. Bu sayede aynı anda birden fazla cihazınızı şarj edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla dışarıda keyifli vakit geçirirken, hepinizin cihazlarını hızlıca şarj edebilmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca micro kablo desteği ile cihazlarınızı şarj etmek için ekstra kablolar aramanıza gerek yok.

Dayanıklı plastik kasası, powerbank'inizi günlük kullanımda çizilme ve darbelere karşı korur. Böylelikle ürününüz uzun süre kullanılabilir ve dayanıklıdır. Üstelik üzerine lazer baskı yapılabilme özelliğiyle, bu powerbank'i kişiselleştirebilir veya firmanızın logosunu ekletebilirsiniz.

232002 SAKLIKENT BEYAZ 10000 MAH POWERBANK, günlük hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlandı. Şık tasarımı, hızlı şarj özelliği, dijital ekranı ve yüksek enerji kapasitesi ile elektronik cihazlarınızı güvenli bir şekilde şarj ederken, enerji sorunlarından uzak kalmanızı sağlar. Altıncıoğlu Matbaa ve Promosyon Hizmetleri'nin güvencesiyle üretilen bu özel powerbank'i kullanarak hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

232002 SAKLIKENT BEYAZ 10000 MAH POWERBANK

  • Ãœrün Kodu: 232002
  • Stok Durumu: Ön SipariÅŸ

Etiketler: 232002, SAKLIKENT, BEYAZ, 10000 MAH POWERBANK, Teknik Özellikler, Dijital Ekran, Hızlı Şarj, 5V-2.1A, 2 x USB, Type C, Micro Kablo, Plastik Kasa, Baskı Lazer